21
Jun
08

Gw Bangeds!

Hoh…baru keluyuran di jagat maya. Eh nemu site menarik nih. Tes kepribadian gitu deh, hahaha….nih pribadi gw:mrgreen:

The Introvert-Extrovert Test
says that I’m Balanced


What does it mean?

You are fairly balanced in your introvert-extrovert personallity. You like going out, but like to have time to yourself as well. You typically have a few great friends, and many that you can hang around with.

Extroverts:
-have motives and actions that are directed outward.
-are more prone to action than contemplation.
-are typically very friendly to unknown people.
-feel empowered in social situations.

Introverts:
-have motives and actions that are directed inward.
-tend to be preoccupied with their own thoughts and feelings.
-minimize their contact with other people.

Wah…ternyata gw orang yang seimbang nih…tehehe…padahal gw kira hasil testnya gw adalah introvert😀 Secara gw jarang ngungkapin isi hati gw😆

Nih ada satu lagi…hasilnya bagus lagi…:mrgreen:

The Colour Test
Youre inner colour is: You are sunny


What does it mean?

You are bright and you are a wonderfull friend that is nice to all sorts of different people so keep it up and you will have tons and tons of friends as you get older

Huahahaha…ternyata gw orang baek yak…:mrgreen:


5 Responses to “Gw Bangeds!”


  1. June 23, 2008 at 3:40 pm

    oya! aku tak coba ngetes juga disitu!

  2. 2 Friend
    June 24, 2008 at 11:54 am

    kepribadianku apa ya ??
    yang jelas aku baik hati, ganteng, dan tidak sombong (amin).

  3. 3 awik1212
    June 24, 2008 at 5:01 pm

    ah itu mah cocok2an aja….
    awik result test :
    orangnya bla-bla-bla, umurnya 23, laki-laki, idup..
    lha kalo cuman itu mah ga perlu di test **muga2 yang baca dong [ngarep]**

  4. 4 rudfbrgs
    August 3, 2008 at 3:47 pm

    ciia ,,
    salah banget dah tuh ,,
    g masuk akal banget dah ,,


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Selamat Datang


Selamat Datang di blog pribadi saya. Blog ini berisi bermacam macam tentang apa yang terjadi di sekitar saya dan apa yang saya sukai dan saya benci :D
Terima Kasih telah berkunjung ke blog saya :)

June 2008
M T W T F S S
« May   Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Chat dengan Nona Sheila!

Kirim Pesan YM

My Tweety

  • @Bukalapak_Care Di transaksi itu sy ada dicharge dana pelayanan 70rban apa dana itu tidak dikembalikan ke sy juga karena transaksi gagal? 6 days ago
  • @Bukalapak_Care sudah dibatalkan oleh seller transaksinya, kira2 kapan uang sy refund ya? Trims :) 6 days ago
  • @Bukalapak_Care kok batas refundnya jadi 3x24 ya? Di policynya kan 2x24, sellernya susah sekali dihubungi dan sy mau beli brg di lapak lain. 6 days ago
  • @Bukalapak_Care nomor transaksi 160332180039 seller tidak ada proses lebih 2x24 jam dan dihubungi slow respon, tolong segera ditindak 6 days ago
  • Balik lagi ke dunia twitter karena keknya ini tempat paling asik buat misuh2 😂🙈 1 month ago

Archieves

GROUP


Pernah Ngutang di KANTIN MILAN
The Garden Of Everything Fanlisting

RSS Kompas

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

My Devious Gallery


++++++++++++++++++++++
visit my gallery
++++++++++++++++++++++




my latest work


-Elizabeth-

my featured work


-Azure-

Quote of The Day

Hippies.They're everywhere. They wanna save the earth, but all they do is smoke pot and smell bad.
-Eric Cartman-

Blog Stats

  • 111,078 hits

%d bloggers like this: